اعضای لیست ملی اند ؛ اعضای لیست حزبی اند !

ساخت وبلاگ
 بالاخره انتظارها به پایان رسید و 7 کاندیدا از سبد 20  کاندیدا رای شورای پنجم را کسب کرد. رایی که به دست شورای پنجمی ها نوشته شده است اما شنیده های خبرنگاران ،پج پچ های درگوشی اعضا و حتی نشان دادن برگه رای اعضا به یکدیگر حکایت از شکاف عمده ای در دیدگاه اعضا شورای شهر  در انتخاب رییس بهشت بود.

به گزارش تیتر شهر- زهرا نوروزی: موضوعی که اگرچه تا چند ماه پیش یکصدا و یکدست توسط اعضای شورای شهر تکذیب می شد ؛بعد استعفای نجفی رنگ و بوی آشکار تری گرفت و حالا دیگر نمی توان مانند گذشته با تایید و تکذیب های همزمان شعار دوستی و همدلی سر داد و اعلام کرد شورا امن و امان است.

اما تاکید بر این تشتت و رقابت بر سر حرف به کرسی نشاندن اعضا تنها یک  ثمره مهم داشت: لیست 7 نفره ای که عصاره چانه زنی های سیاسی هستند ،نه روزمه  مشخصی در حوزه مدیریت شهری دارند و نه توانستند نور امیدی را که اعضای شورای پنجم وعده آن را داده بودند ،به دل فعالان شهری و خبرنگاران و افکار عمومی بتابانند.

شنیدن نام سرپرست فعلی و معاون  سابق مالی و اقتصادی شهردار به همراه پیروز حناچی معاون فنی و عمرانی و حجت الله میرزایی معاون برنامه ریزی شهرداری تهران ابعاد تازه ای از لیست منتخب شورا را مشخص می کند اما آیا اعضای شورا خود به طعم دستپخت خود آگاهی دارند ؟  این 21 نفر بر اساس کدام معیار واحد این  7 نفر را انتخاب کرده اند ؟ آیا این افراد در هنگام انتخاب این 7 نفر بر سر یک میز در کنار هم نشسته و دغدغه های شهر و شهروندان را انتخاب کرده اند و یا دست ها و نداهای پشت پرده این 21 نفر را راهبری کرده اند ؟شنیده های خبرنگار تیتر شهر از جلسه امروز شورا می گوید ابعاد تازه ای از نگاه اعضای پنجم به لیست امروز را مشخص می کند که در ذیل می خوانید .

عدم توافق اعضا درباره معیارهای انتخاب  آقای شهردار

چهرهای پرسشگر ، مکالمه وگپ های درگوشی خبرنگاران و سر آخر سوال صریح و طنز آمیز خبرنگار یکی از رسانه ها مبنی بر لزوم گواهی سلامت برای شهردار تهران ،نشان از این داشت که پایه های این لیست از پای بست چندان محکم ریخته نشده که ترس ها و شائبه ها درباره ماندنی بودن اعضای شورا از بین برود.

نام یکی از معاونان شهردار درلیست که حتی قبلا انصراف خود را اعلام کرده بود (خبری که هم تایید شد و هم تکذیب ) نام سرپرست فعلی حسینی مکارم و معاون عمرانی فعلی پیروز حناچی نام های آشناتری برای همه به نظر می آمدند. محسن هاشمی رییس شورای شهر تهران که با وجود اعلام نظر منفی شورا بازهم نام وی در لیست ابتدایی 20 نفره به چشم می خورد در جواب دغدغه ها گفت :کارایی  و عدم نظر منفی مسئولان نظان نسبت به فرد منتخب و انسجام شورا و شهرداری را همزمان پیش برده و بتواند براساس برنامه سوم شورا، برنامه ها را پیش ببرد.

اعضای لیست ملی اند ؛ اعضای لیست حزبی اند !

هاشمی در جواب معناداری که پرسش یکی از خبرنگاران درباره اینکه این گزینه در حد شهرداری تهران نیستند ،گفت : اینها گزینه های مورد پسند و مورد احترام شورای شهر تهران هستند و اگرچه معلوم نیست  این پسند و احترام اعضای محترم شورا برطبق معیارها و سلایق واحدی پیش می رود یا اینکه هر کسی از ظن خود شود یار من دراین باره این شرایط  صدق می کند.

تقاوت نظر اعضای شورای شهر بعد صحبت ریاست شورای شهر در جمع خبرنگاران خودش را بیشتر نشان داد.

محمد علیخانی عضو حزب کارگزاران که ریاست کمیسیون حمل ونقل شورای شهر را برعهده دارد و به نظر می رسد به دلیل آشنایی با مقوله حمل و نقل شهری بیش از هر کسی بر شهردار شدن محسن هاشمی پای فشاری می کرد به خبرنگاران گفت: این لیست لیست قوی نیست و اعضا به شکل حزبی به این لیست رای دادند و به صراحت عدم اتفاق نظر و معیارهای تخصصی در رای اعضا را تایید کرد و تلویحا اعلام کرد تخصص و کارایی که آقای هاشمی به آن اشاره کرد چندان در این تصمیم گیری دخیل نبوده است و ظاهرا احزاب پشت پرده نقش پررنگی در انتخاب شهردار تهران دارند.

معاون شهردار واستاندار بودن مزیت مهم شهردار شدن!

برای اینکه درباره درباره های معیارهای انتخاب این لیست نظر اعضای دیگر شورا را جویا شویم و بدانیم به سراغ محمد جواد حق شناس عضو حزب اعتماد ملی و رییس کمیسیون فرهنگی رفتیم .

اعضای لیست ملی اند ؛ اعضای لیست حزبی اند !

وی درپاسخ خبرنگار تیر شهر درباره معیارهای انتخاب شهردار می گوید: روزمه موجود در این لیست برای خوانندگان خود منتشر کنید و آنها حتما به نتیجه  درباره توان این کاندیداها می رسند . وی با ذکر مثالی برای تفهیم سخنان خود می گوید: از این 7 نفر سه تن از آنها معاونین سابق شهردار و یکی از آنها سرپرست شهرداری تهران است و چه کسی می تواند به معاونان که تصدی شهرداری تهران را درحال حاضر برعهده دارند بگوید شما گزینه مناسبی برای شهردار بودن نیستید ؟!!

به گفته آقای حق شناس در این گزینه ها 4 گزینه حداقل سوابق استانداری و مدیریت در دولت را دارند  و سالها در سمت استانداری و معاونت وزراتخانه بوده اند و چهره های ملی به شمار می آیند!! گزینه های خوبی هستند اگرچه وی ابدا به سابقه آنها در مدیریت شهری و آشنایی با مشکلات پیچیده شهر تهران و یا پذیرش آنان توسط حاکمیت آن طور که محسن هاشمی به آن اشاره می کند؛در معیارهای آقای حق شناس جایی ندارد و از اینجا تفاوت معیار ایشان با ریاست شورای اسلامی شهر تهران مشخص می شود!

وی در پاسخ خبرنگاران دیگر که درباره جلسه دیشب اصلاح طلب در دفتر عارف می پرسید ،مقوله رای حزبی را رد کرده وگفت : اگر فهرستی که ایشون رای داده بود رای می آورد هرگز به خودم اجازه نمی دادم که بگویم این لیست حزبی  بوده است. این لیست حزبی نبوده است که احزاب اصلاح طلب درباره آن توافق کنند!!!!  اظهار نظری که درست در تناقض با بزرگان حزبی مانند کرباسچی و علی شکوری راد دارد که نشان دهنده از صحبت های و تصمیمات پشت پرده این احزاب برای شهر تهران دارد  و معلوم نیست آقای حق شناس براساس کدام ادله عقلی همه شنیده های تاییدشده خبرنگاران را به راحتی تکذیب می کند و این کلی گویی ها و اظهارات شخصی جواب روشنی به اصحاب رسانه و نمایندگان مردم می دهد؟

جریانی فکر کنیم نه حزبی
 حسن خلیل آبادی که به نمایندگی از جامعه معلمان به شورای شهر آمده است  با چهره ای متفکر  آرام  آرام در حال ترک شوراست عضوی  به نظر می رسد سکوت این روزهای وی چندان بی معنا نیست وی در پاسخ خبرنگار تیتر شهر درباره لیست می گوید: نمی گویم این افراد قوی نیستند ما باید وقتی جریانی وارد شورا شدین نگاه حزبی را کنار بزاریم  و خود من هم این کار کردنم زیرا اگر این نباشد شورا لطمه می بیند.

اعضای لیست ملی اند ؛ اعضای لیست حزبی اند !

اظهار نظری که اگرچه به تیزی صراحت علیخانی نیست اما باز دست کم قابل راستی آزمایی است. به هر حال این 7 نفر دو هفته فرصت دارند تا برنامه های خود را برای شورای پنجم بیاورند برنامه هایی که معلوم نیست بر اساس کدام معیار واحد و نگاه تخصصی قرار بررسی شود و معلوم نیست قدرت کدام حزب بر گرده اجرا کننده آن سوار شده و عنان این سازمان فربه وغارت شده را به دست می گیرد.

بیتوته کن...
ما را در سایت بیتوته کن دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار bytoote بازدید : 307 تاريخ : سه شنبه 4 ارديبهشت 1397 ساعت: 22:16

خبرنامه