احیای حافظه تاریخی فرمت شده شهر تهران با احیای رود دره های پایتخت/قرار بود به جای احیای باغ نگارستان سه برج بسازند

ساخت وبلاگ
احیای حافظه تاریخی فرمت شده شهر تهران با احیای رود دره های پایتخت/قرار بود به جای احیای باغ نگارستان سه برج بسازند" alt="احیای حافظه تاریخی فرمت شده شهر تهران با احیای رود دره های پایتخت/قرار بود به جای احیای باغ نگارستان سه برج بسازند" width="418" height="300" align="left"/>

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در مراسم اختتامیه رود دره های شهر تهران پرده از راز باغ نگارستان برداشت. باغی که در دهه 70 قرار بود به جای احیا و مرمت این بنای تاریخی و دانشسرای دانشگاه تهران سه برج بلند بالا در زمین آن ساخته شود.

به گزارش تیتر شهر: پیروز حناچی اعتقاد دارد که باید کاری کرد تا حافظه تاریخی فرمت شده شهر تهران  احیا شود و در این میان ساماندهی رود دره ها با همکاری اساتید دانشگاهی می تواند یکی از گام های معاصر در این زمینه است.

وی با اشاره به سرگذشت باغ موزه نگارستان گفت: این باغ نشاندهنده تصمیم درست در مقام مسئولیت است و در گذشته نه چندان دور و در دهه هفتاد می‌خواستند 2 الی 3 برج در مکان همین باغ بسازند که در همان زمان موضوع به اطلاع دولت وقت رسید و مرحوم دکتر حبیبی معاون اول رئیس جمهور در همان زمان با این موضوع مخالفت کردند. در همان زمان دکتر حبیبی با تامین اعتبارات گام‌هایی را برای مرمت این بنا و باغ گذاشت.

معاون شهردار تهران با بیان اینکه تمام مدیران در مقابل تصمیمات خوب و بد قرار دارند و برای بهتر شدن حال کشورمان باید تلاش شود که همواره تصمیمات خوب گرفته شود. این در حالی است که با اشاره به تصمیم گرفته شده از سوی معاون اول رئیس جمهور در دهه هفتاد اگر در آن زمان این تصمیم خوب گرفته نمی‌شد بخشی از تاریخ معاصر کشورمان و آموزش عالی از بین رفته بود.

حفظ رود دره ها به عنوا نیک تصمیم خوب بین مدیران متولی یکی دیگر از اولویت هایی است که برای احیای هویت تاریخی شهر تهران معاون شهردار تهران به آن اشاره کرد و یادآور شد: اگر آب‌های البرز نبود قاعدتاً تهرانی نیز شکل نمی‌گرفت به طوری که محله عودلاجان که قدیمی‌ترین محله تهران است، از اسمش مشخص است که به خاطر آب به وجود آمده است. امیدواریم که مسئولان با اخذ تصمیمات درست تهران را به پیشینه تاریخی خود نزدیک کنند.

آنطور که حناچی می گوید؛ اکنون 8 رود دره در سطح تهران وجود دارد که در طرح ساماندهی موضوعی و موضعی طرح جامع و تفصیلی قرار دارند که باید از ظرفیت رود دره‌ها و مسیرهای آن به نحو مطلوب استفاده شود. در مواقع سیل باید از ظرفیت‌های آن‌ها استفاده شود ضمن این که این فضاها می‌توانند به عنوان فضاهای تفریحی و گردشگری مورد استفاده قرار بگیرند.

معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران بر این باور است که مدیران گذشته شهری ایمنی را در باکس‌های بتونی تعریف کرده بودند که باید بتوانیم نگاه و رویکرد جدیدی را به ظرفیت‌ها و پتانسیل شهر داشته باشیم.

ساماندهی درست رود دره های شهر تهران مساله دیگری بود که حناچی به آن اشاره کرد و گفت: آب‌های این رودخانه‌ها در بالادست شهر دیده می‌شد، اما در مسیرهای پایین، دیگر اثری از این آب‌ها نبود، به عنوان مثال رودخانه حبیب‌الله در حال حاضر هیچ اثری از آن باقی نمانده است و تنها بوی فاضلاب آن در پایین‌دست به مشام می‌رسد؛ در حالی که می‌توان این مسیر را احیا کرد، در صورتی که در هر ثانیه ۱۷۰ لیتر بتوان برای آن آب تأمین کرد که این موضوع فعلاً در حد یک ایده است.
بیتوته کن...
ما را در سایت بیتوته کن دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : استخدام کار bytoote بازدید : 229 تاريخ : چهارشنبه 4 بهمن 1396 ساعت: 22:08

خبرنامه